Contact

Contactformulier TripelR
Hieronder kunt u het formulier invullen als u Robbert wilt boeken voor onder andere: Gastcollege’s, Masterclasses, voor een uitdagend project of Interim Klus. U het formulier ook invullen als u overige vragen heeft.

TripelR Interim Management

Tripel R B.V.

Robbert Nijssen

Hoorn 418

2404 HL Alphen aan den Rijn

06-37201908

info@tripelr.nl

Contactformulier

Met het aanvinken van de checkbox Geef ik toestemming dat TripelR contact met mij mag opnemen door middel van mijn ingevoerde e-mail en/of telefoonnummer Ik ga akkoord met de voorwaarden

Met het aanvinken van de checkbox ga ik akkoord met het opslaan en gebruiken van mijn persoonlijke informatie en om contact met mij op te nemen. Wij verstrekken geen informatie aan derden

11 + 15 =

TripelR Interim Management 

Over TripelR
TripelR voegt relevantie toe op het gebied van sales & category development door het delen van brede kennis & ervaring. Met behulp van het zelfontwikkelde Tripel R model kan men zowel kosten besparen als relevante waarde creeren.

Interim Management
Sales, trade & shopper marketing, category development binnen de FMCG in de vorm van colleges, projecten & bedrijfsadvies en interim management. Dit kan in de rol van: commercieel manager, business development manager, key account manager, trade & shopper marketing manager, category development manager.

TripelR Interim Management

Tripel R B.V.

Robbert Nijssen

Hoorn 418

2404 HL Alphen aan den Rijn

06-37201908

info@tripelr.nl

Werkervaring & projecten

Arla_Foods_logo
Arla_Foods_logo
Campina_Logo
Granditalia
Maaslander_logo
Spanish-products-spaanse-producten-klanten-winkels-de-menken-keuken
Ausnutria
Granfood BV
New Forest
Stegeman
Westland